Bilgehan K. Gündüz

www.bilgehangunduz.com / www.sorogren.com

Türkcell markalı cihazlar neden alınmaz ???

Türkcell markalı cihazlar neden alınmaz ???

Turkcell markalı cihazları  neden almamanız gerektiğini yaşadığım bir olaya dayanarak, ayrıntılı olarak sizlerle paylaşacağım.

Ekteki sipariş detayında da görüleceği üzere 25.06.2016 ‘da 1 adet Turkcell T Tablet alma gafletinde bulundum.

Not: Cihazı tam 4 ay sonra kullanmaya başlaya bildim.

Siparis_1

Ürünü, elime ulaşır ulaşmaz çalıştırdım. Kurulum sihirbazı ile ileri dediğim halde ekran ilerlemedi. Bunun üzerine ekranı yan çevirip ileri dedim o zaman ilerlemeye başladı. Anladım ki tableti dik tuttuğumda en alt şerit dokunmatiği çalışmıyor. Kuruluma devam ettim; birkaç uygulama ve oyun yükledim. Sonuç fena değildi. Sonra youtube üzerinden bir film açtım, filmin 10.dakikasında ekrandaki görüntüler iç içe girmeye başladı. Ardından görüntü gitti ama ses çalmaya devam etti. Cihazı kapatıp açmayı denedim; kapandı ama açılmadı daha doğru deyişle ekrana görüntü gelmedi. Cihazı tekrar kapadım ve 5-10 dakika bekledim. Bu sefer açıldığında cihazda görüntü vardı. Yine bir film açtım, maalesef bu seferde 5 dakika sonra cihazın ekran görüntüsü gitti. Ben de Turkcell’e mail attım ve anlaşmalı oldukları MNG kargo ile ertesi gün cihazı yolladım. Değişim talep ettim çünkü cihaz kusurlu ürün kapsamına giriyordu. Önce ürün tamir edilmeli deseler de sonra cihazın değişimini kabul ettiler.

05.08.2016’da cihaz, MNG kargo ile aynı kutuda geri geldi. Üzerinde “Yapılan Testlerde sorun görülmemiştir” yazıyordu. Kutuyu açtım, şikayetlerimi not ettiğim kağıt kutunun içinde duruyordu. Tableti açtığımda tüm sorunların aynı şekilde devam ettiğini gördüm üstelik ekranın her yerinde derin çizikler vardı. Öyle ki, tableti sabit bir şekilde masa üstüne koymama rağmen kafasına göre çiziklerin üzerinde olduğu uygulamaları açıyordu. Bunun üzerine  ben de Turkcell müşteri temsilcisini arayıp, verdim veriştirdim. Onlar da cihazın birebir değişeceğinin bildirildiğini, bir yanlışlık olduğunu söyledi. Cihazı yeniden aynı şekilde kargolamamı istediler. 09.08.2016 da ürünü tekrar kargoya verdim. Aradan 18 gün geçmesine rağmen tarafıma asla geri dönüş yapılmadı. Ben ürünün durumunu sormak için aradığımda ise “Ürün üreticisine yollanmış; oradan değişim bekleniyor.” dendi. Bu ürün sizin değil mi kardeşim, dedim. “Hayır. Ürün “ZTE” firmasının ürünü.” dediler. Peki, ne zaman değişecek dediğimde ise “Teknik servis herhangi bir süre paylaşmıyor.” dediler 🙂 Sonuç  olarak 25.06.2016’da ücretini ödediğim ürünü 27.08.2016 tarihinde hala teslim alamadım.

Turkcell T70’ in  reklamının yapıldığı şu günlerde size tavsiyem; Turkcell (ZTE) bir ürün almadan önce iki kere düşünün. Aslında en doğrusu, siz Turkcell’den hiçbir ürün almayın!

 

admin

Website:


Notice: Undefined variable: user_ID in /home/bilgehan/domains/bilgehangunduz.com/public_html/wp-content/themes/consultstreet/comments.php on line 45

You must be <a href="http://www.bilgehangunduz.com/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.bilgehangunduz.com%2Findex.php%2F2016%2F08%2F05%2Fturkcell-cihazlari-t40-t50-t60-t70-t-tablet-hakkinda%2F">logged in</a> to post a comment