Bilgehan K. Gündüz

www.bilgehangunduz.com / www.sorogren.com

Exchange 2013 ” You don’t have sufficient permissions this operation can only be performed by a manager of the group”

Exchange 2013 ” You don’t have sufficient permissions this operation can only be performed by a manager of the group”

Hata : You don’t have sufficient permissions this operation can only be performed by a manager of the group

Windows / Exchange daha eski sürümlerinden exchange 2013 geçiş yaptıktan sonra yeni group oluşturduğunuzda sıkıntı yok ama eski  gurubun üyelerini değiştirmek istediğinizde bu mesajı alabilirsiniz.

yeni-resim-5

Çözüm:  Active Directory açılarak ilgili grubun üzerine gelinip sağ tuş –> Özellikler ve Managed By  tabında Name kısmına Administrator eklenir.

ad

AD üzerinde bu tanımlamayı yapmadan önce Exchange üzerinde sahiplik kısmı boş olduğu için bu hatayı alırsınız, işlemden sonra Exchange üzerinde gurubun sahiplik kısmına girildiğinde Administratorun eklenmiş olduğunu göreceksiniz.

exc2

admin

Website:


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/bilgehan/domains/bilgehangunduz.com/public_html/wp-content/themes/consultstreet/comments.php on line 45

You must be <a href="http://www.bilgehangunduz.com/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.bilgehangunduz.com%2Findex.php%2F2016%2F10%2F19%2Fexchange-2013-you-dont-have-sufficient-permissions-this-operation-can-only-be-performed-by-a-manager-of-the-group%2F">logged in</a> to post a comment