Bilgehan K. Gündüz

www.bilgehangunduz.com / www.sorogren.com

Windows 2008 R2 -III- Kablosuz Ağı ve Sesi aktif etmek

Windows 2008 R2 -III- Kablosuz Ağı ve Sesi aktif etmek

1.- Windows 2008 R2 kurduğunuzda, kablosuz aygıtların çalışmadığını göreceksiniz. Panik yapmayın ve aşağıdaki adımları uygulayın. Aşağıdaki ekranda görüldüğü üzere, kablosuz arayüzümüz disable durumda ve ne kadar üzerine gelip enable yapmak istesenizde olmayacak.

2.-Öncelikli olarak Sunucu Yönetim ekranını açıyoruz “Özellik Ekleyi” tıklıyoruz ve karşımıza çıkan listeden Kablosuz LAN hizmetini aktif ediyoruz.

3.-Yükle tuşuna basarak kuruluma başlıyoruz.

4.-Kapat tuşuna basıyoruz ve artık kablosuz arayüzümüzü enable edebildiğimizi göreceğiz.

5.-Listeden bağlanmak istediğimiz Ağı seçiyoruz.

6.-Şifresini giriyoruz.

7.-Artık Windows 2008 R2 Serverımızı, Kablosuz ağ üzerinden çalıştırabiliyoruz.

Şimdi sıra geldi sesi aktif etmeye önce Bilgisayarım üstünde sağ tuş ve Yönet–>Yapılandırma–> Hizmetler altında “Windows Ses” hizmeti üzerinde sağ tuş oradan “Başlat”ı seçiyor ve her bilgisayar kapanıp açıldığında bu servisin otomatik açılması için  özelliklerden “Elle” yazan kısmı “Otomatik” olarak değiştiriyoruz. 

admin

Website:


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/bilgehan/domains/bilgehangunduz.com/public_html/wp-content/themes/consultstreet/comments.php on line 45

You must be <a href="http://www.bilgehangunduz.com/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.bilgehangunduz.com%2Findex.php%2F2011%2F05%2F24%2Fwindows-2008-r2-iii-kablosuz-agi-ve-sesi-aktif-etmek%2F">logged in</a> to post a comment