Bilgehan K. Gündüz

www.bilgehangunduz.com / www.sorogren.com

Labris — 5 — Digest Mail Kullanıcı Ayarları

Labris — 5 — Digest Mail Kullanıcı Ayarları

Antispam ayarları yapıldıktan sonra her gece saat 04:00 da aşağıdaki mail adresinize gelmektedir.Eğer listeden çekmek istediğiniz bir mail varsa “Tıklayınız” basıyoruz.


Aşağıdaki gibi sayfa açılacak “Bu Web Sitesine devam et (önerilmez).” Böyle demesine bakmıyoruz ve o seçeneği seçiyoruz.

Aşağıdaki sayfadan istediğimiz spam damgası yemiş olan mailimizi, yanındaki kutuya onay işareti koyup; en alttaki “Seçilenleri Hesabıma Yolla” düğmesini tıklıyoruz.

Kurulumdan sonra kullanıcılardan gelen sorulara cevaplar.

1-Nedir bu “Digest Mail Özeti”
Arkadaşlar, sizlerden nedir bu “Digest Mail Özeti” maili, almaya başlayınca bir açıklama yapmanın uygun olacağını düşündüm.
“Digest Mail Özeti” bir gün önce mail adreslerinize atılmış  ve SPAM diye damgalanmış olan mailleri size bir liste olarak göstermekte ve yanlışlıkla SPAM diye damgalanmış mailleriniz varsa bu listenin üstündeki “burayi tiklayin” linkine basarak mail kutunuza hiçbir veriyi kaybetmeden geri getire bilmektedir.

2- Bana birden fazla “Digest Mail Özeti” geliyor, benim bir adet mail adresim yok mu ?

Birden fazla mail adresiniz olduğu için birden fazla Digest Mail Özeti alıyorsunuz. Nedir bu adresler, kısaca bir örnek verecek olursak.
Bana her sabah “Digest Mail Özeti”  3 – 5 adet arasi geliyor. 

Genel E-Mail Adresim : info@sorogren.com /Bilgehan@sorogren.com 2 adet “Digest Mail Özeti”
Bilgi Islem Grubu Üyesi oldugum için  ve o adrese de SPAM mail geldiği ve bloklandigi için 1 adet “Digest Mail Özeti”
Ve diger üye oldugum grup üyelikleri içinde 1-2 adet “Digest Mail Özeti”  almaktayim.

3- Bana hiç bu bahsi geçen “Digest Mail Özeti” gelmiyor ?

Eğer genel mail adresinize veya üye olduğunuz gruplardaki mail adreslerine hiçbir SPAM mail gelmemiş ise doğal olarak  “Digest Mail Özeti”  almayacaksınız.

4- Ben bu  “Digest Mail Özeti” bana hiç gelmesin veya ne bileyim 5 günde bir gelsin istiyorum, ne yapmalıyım ?

Bu pek önereceğim bir şey değil çünkü günlük size gelen mailleri görmek daha sağlıklı ama yinede ben böyle kullanmak istiyorum diyorsanız, E-Mail adresinize gelen “Digest Mail Özeti”  üzerindeki “burayı tıklayın” a basıp, açılan sayfadaki ayarla kısmına basıp,  “Karantinadaki E-posta mesajlarının gönderim sıklığı”  dan istediğiniz gün aralığını hatta ve hatta bu mail bana hiç gelmesin şıkkını dahi seçebilirsiniz.

admin

Website:


Notice: Undefined variable: user_ID in /home/bilgehan/domains/bilgehangunduz.com/public_html/wp-content/themes/consultstreet/comments.php on line 45

You must be <a href="http://www.bilgehangunduz.com/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.bilgehangunduz.com%2Findex.php%2F2011%2F02%2F09%2Flabris5digest-mail-kullanici-ayarlari%2F">logged in</a> to post a comment